Catering van kookatelier Betty Blue  

 

Matrozenbuffet                                                  € 22,50 p.p.

  • hartige taart met Goudse boerenkaas, tomaat, ui
  • hartige taart met broccoli, brie, cashewnoten
  • waterkerssalade met knapperig gebakken pancetta, pistachenoten en verse dille
  • tomatensalade met verschillende soorten tomaat
  • warm gerookte zalm 
  • rundergehaktballetjes met pittige rode salsa
 

Schippers-walking dinner                                   €30,00 p.p.

  • burrata met gegrilde druiven en venkelzaad

  • salade met gerookte forel, bramen en waterkers

  • risotto met groene asperges, munt en citroen

  • zomerfruit met gekarameliseerde champagnesabayon

 

Kapiteinsdiner                                                     €37,50 p.p.

  • amuse met Hollandse garnaaltjes
  • steak tartare van rund uit het Groene Hart met een koekje van Goudse boerenkaas
  • buikspek van een duurzaam landvarkentje uit het Groene Hart, 16 uur gegaard in de oven met pompoenpuree, snijbonen en ingelegde venkel
  • Hollandse aardbeien met aardbeiensorbetijs, aardbeiensaus en versgebakken schuimpjes

 

Het Schippers-walking dinner en het Kapiteinsdiner worden onderweg op verschillende locaties geserveerd.

Chefkok: € 49,50 per uur

We vinden het nog leuker om een menu te koken, speciaal afgestemd op uw wensen. Neemt u daarvoor contact op met Jolanda van Dongen van kookatelier Betty Blue via jolanda@betty-blue.nl,

Bel haar op 06-23983235 of kijk eens rond op de website www.betty-blue.nl

 

Terug naar catering