Catering van kookatelier Betty Blue  

 

Borrelhap                                                            €5,00 p.p.

  •  kaas – en worstplank met brood en smeersels

Matrozenbuffet                                                  €18,50 p.p.

  • hartige taart met Goudse boerenkaas, tomaat, ui
  • hartige taart met broccoli, brie, cashewnoten
  • waterkerssalade met knapperig gebakken pancetta, pistachenoten en verse dille
  • pastasalade met gevulde pasta, tomaatjes, rucola, pijnboompitjes, Parmezaan en pesto
  • rose gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
  • rundergehaktballetjes met pittige rode salsa
 

Schippers-walking dinner                                   €26,00 p.p.

  • salade met gerookte forel, bramen en waterkers
  • tomatensoep met mozzarellabolletjes en geroosterde tomaatjes
  • risotto met groene asperges, munt en citroenschil
zomerfruit met gekarameliseerde champagnesabayon
 

Kapiteinsdiner                                                     €32,00 p.p.

  • amuse glaasje met kruidengazpacho met groene appel
  • steak tartare van rund uit het Groene Hart met een koekje van Goudse boerenkaas
  • buikspek van een duurzaam landvarkentje uit het Groene Hart, 16 uur gegaard in de oven met pompoenpuree, snijbonen en ingelegde venkel
  • Hollandse aardbeien met aardbeiensorbetijs, aardbeiensaus en versgebakken schuimpjes

 

Het Schippers-walking dinner en het Kapiteinsdiner worden onderweg op verschillende locaties geserveerd.

 

We vinden het nog leuker om een menu te koken, speciaal afgestemd op uw wensen. Neemt u daarvoor contact op met Jolanda van Dongen van kookatelier Betty Blue via jolanda@betty-blue.nl,

Bel haar op 06-23983235 of kijk eens rond op de website www.betty-blue.nl

 

Terug naar catering