Catering
Varen maakt hongerig en dorstig. Op alle schepen is catering mogelijk. Variërend van een aangeklede borrel en een eenvoudige doch voedzame lunch tot een copieus buffet of diner. Den Onthaestingh is uitgerust met een bar en een compleet ingerichte kombuis. De Jan Salie en de Jan Kordaat zijn voorzien van een koffiehoek annex minibar. Hierbij een greep uit de mogelijkheden.

Koffie en thee € 2,00
Koffie/thee met gebak € 6,50
Frisdranken € 2,50
Bier (Gulpener) € 3,00
Witte en rode wijn. € 4,00
Schippersbitter € 3,50

Catering op de schepen van Reederij de IJsel 2025
Lunches
Brood aan boord
diverse broodjes ham, kaas, kip en koffie/thee of jus d’orange € 15,00 p.p.
Dezelfde lunch met soep naar keuze € 17,50 p.p.
Brood aan boord de luxe
diverse broodjes ham, kaas, gezond, brie, tonijnsalade en
koffie/thee of jus d 'orange € 17,50 p.p.
Kabbelhappen
Kabbelhap met streekkaas, worst, tomaatjes en zoutjes € 8,00 p.p.
Kabbelhap de luxe diverse luxe hapjes en streekkazen € 12,00 p.p.
Diners
Buffet Onthaestingh € 22,50 p.p.
Koud:
- brood
- kruidenboter
- pastasalade
- groene salade
Warm:
- huisgemaakte lasagna
- balletjes gehakt in Italiaanse saus
- gratin met Parmezaan en tijm
Buffet Agriturismo € 24,50 p.p.
Koud:
- ciabattabrood met smeersels
- pasta salade
- insalata Caprese (tomaat / mozzarella)
- groene salade van het seizoen
Warm:
- lasagna della casa
- kippendij in huisgemaakte Toscaanse saus
- huisgemaakte balletjes gehakt in Italiaanse jus
- gratin met Italiaanse kruiden en Parmezaan
Buffet Tipico € 32,50 p.p.
Antipasta (koud)
- ciabattabrood met smeersels
- insalata Caprese (tomaat / mozzarella)
- pastasalade
- groene salade van het seizoen
- carpaccio (huisgesneden)
- vitello tonnato (huisgesneden fricandeau, tonijnmayonaise en garnering)
Hoofdgerechten (warm)
- kippendij in huisgemaakte Toscaansesaus
- huisgemaakte gehaktballetjes in Italiaanse jus
- lasagna della casa
- botermals Italiaans stoofvlees
- gratin met Italiaanse kruiden en Parmezaan
Bediening aan boord € 35,00 per uur.