Kies taal
    nl
Kies taal

Catering

Varen maakt hongerig en dorstig. Op alle schepen is catering mogelijk. Variërend van een aangeklede borrel en een eenvoudige doch voedzame lunch tot een copieus buffet of diner. Den Onthaestingh is uitgerust met een bar en een compleet ingerichte kombuis. De Jan Salie en de Jan Kordaat zijn voorzien van een koffiehoek annex minibar. Hierbij een greep uit de mogelijkheden.catering.jpg

Koffie en thee € 1,50
Frisdranken € 2,20
Bier (Gulpener) € 2,50
Witte en rode wijn € 3,00
Schippersbitter € 3,00


Catering op de schepen van Reederij de IJsel 2017

Eenvoudige lunch: diverse broodjes ham, kaas, kip en koffie/thee  €10,00 p.p.

Dezelfde lunch met soep naar keuze  €15,00 p.p.

Borrelhap:streekkaas, worst, komkommer, tomaatjes en zoutjes  €6,00 p.p.

========================================================================

Catering van kookatelier Betty Blue

 

Borrelhap                                                                 €5,00 p.p.

cateringschipperslunch.jpg

  • kaas – en worstplank met brood en smeersels

Matrozenbuffet                                                      €18,50 p.p.

  • hartige taart met Goudse boerenkaas, tomaat, ui
  • hartige taart met broccoli, brie, cashewnoten
  • waterkerssalade met knapperig gebakken pancetta, pistachenoten en verse dille
  • pastasalade met gevulde pasta, tomaatjes, rucola, pijnboompitjes, Parmezaan en pesto
  • rose gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
  • rundergehaktballetjes met pittige rode salsa

Schippers-walking dinner                                    €26,00 p.p.

  • salade met gerookte forel, bramen en waterkers
  • tomatensoep met mozzarellabolletjes en geroosterde tomaatjes
  • risotto met groene asperges, munt en citroenschil
  • zomerfruit met gekarameliseerde champagnesabayon

cateringkapiteinslunch.jpgKapiteinsdiner                                                        €32,00 p.p.

  • amuse glaasje met kruidengazpacho met groene appel
  • steak tartare van rund uit het Groene Hart met een koekje van Goudse boerenkaas
  • buikspek van een duurzaam landvarkentje uit het Groene Hart, 16 uur gegaard in de oven met pompoenpuree, snijbonen en ingelegde venkel
  • Hollandse aardbeien met aardbeiensorbetijs, aardbeiensaus en versgebakken schuimpjes

 Het Schippers-walking dinner en het Kapiteinsdiner worden onderweg op verschillende locaties geserveerd.

 We vinden het nog leuker om een menu te koken, speciaal afgestemd op uw wensen. Neemt u daarvoor contact op met Jolanda van Dongen van kookatelier Betty Blue via jolanda@betty-blue.nl,

bel haar op 06-23983235 of kijk eens rond op de website www.betty-blue.nl